Portfolio Hanne

Social Media Content

Ik heb geen tienduizenden volgers op Instagram, torenhoge bezoekersaantallen op mijn blog en ik zou mezelf niet per definitie een ‘social influencer’ willen noemen. Ik ben Gewoon Hanne. Ik deel graag mijn nieuwe ontdekkingen op het gebied van eten, mijn favoriete producten en mijn lievelingsrecepten op mijn blog, Facebook en Instagram. Daarvoor werk ik regelmatig samen met bedrijven die net als ik van gewoon goed eten houden. Zie jij het wel zitten om jouw product met de wereld – of in ieder geval het kleine stukje wereld dat ik mijn ‘volgers’ mag noemen – te delen? Neem dan gewoon even contact met me op.  (meer…)

Receptontwikkeling
Receptontwikkeling
Receptontwikkeling
Receptontwikkeling
Recept ontwikkeling
Receptontwikkeling
Receptontwikkeling
Receptontwikkeling
Receptontwikkeling

Ik ben geen chefkok, ik ben ook geen meesterbakker of professioneel patissier. Ik ben Gewoon Hanne, een fulltime foodie die denkt in smaken, geuren en kleuren. Aan inspiratie voor nieuwe recepten heb ik nooit een gebrek. Sterker nog, er ligt een boekje langs mijn bed omdat ik ’s nachts (of onder de douche) vaak de beste recept ideeën krijg. De ideeën uit mijn ‘roze boekje’ werk ik vervolgens uit tot een totaalpakketje bestaande uit een duidelijk recept en mooie foto’s, zodat mijn lezers daarmee zelf aan de slag kunnen. Deze recepten zijn ‘gewoon gemakkelijk’, ‘gewoon gezond’ en op zijn tijd ‘gewoon lekker’. Heb jij een mooi product en zie je dat graag voorbij komen in een van mijn recepten, of zoek je iemand die voor jouw bedrijf mooie recepten kan ontwikkelen, neem dan gewoon even contact met me op.  (meer…)

Food Fotografie
Food fotografie
Food fotografie
Foodfotografie

Ik ben geen fotograaf, ik ben ook geen foodstyliste, ik ben Gewoon Hanne. Ik kan me uren vermaken met mijn ‘fotoservies’, takjes munt, mooie ondergrondjes, camera en Lightroom om zo een poging te doen het lekkers op mijn bord nóg lekkerder op de foto te zetten. Dat doe ik ook graag voor jouw product. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gewoon even contact met me op.  (meer…)