Een recept durf ik dit bijna niet te benoemen, want het is te gemakkelijk voor woorden. Maar mijn lunch was zo lekker dat ik deze combinatie even met jullie wilde delen: haverkorn, appelstroop, peer en geitenkaas. Match made in heaven!
Haverkorn is een soort roggebrood, maar in plaats van rogge bestaat het voor 30% uit haver. YES! Daar wordt ik blij van. Ik eet het graag als tussendoortje met wat kaas of pindakaas, maar je kunt het ook prima eten als lunch.
Haverkorn met stroop en peer
Ingrediƫnten (voor 1 portie)
– 2 sneetjes haverkorn (of roggebrood)
– appelstroop
– 1 peer
– 1 schijfje zachte geitenkaas
– ter garnering (optioneel): tijm
Bereiding
Tja, ik zei al dat deze lunch super gemakkelijk te maken is, en dat is ook echt zo! Besmeer de plakjes haverkorn met de appelstroop. Leg er plakjes peer op en verkruimel de geitenkaas er overheen. Smakelijk!
1 Comment
Kelly Heuts
april 19, 2018 at 9:00 amZiet er echt geweldig lekker uit!