Kerst

Gewoon Hanne Adventskalender

Yes!! Het is 1 december! De eerste dag van mijn Gewoon Hanne Adventskalender. Van 1 tot en met 24 december staat mijn blog in het teken van mijn favoriete feest: Kerst! Elke dag vind je op mijn site een lekker recept en op maandag een leuke winactie. Ik heb er al zin in. Jullie ook?

Is it Christmas yet?

Ik ben echt een ‘sucker for Christmas’. 25 en 26 december zijn mijn twee favoriete dagen van het jaar. En dat is altijd al zo geweest. Vroeger kon ik er altijd al enorm van genieten als de kerstboom weer gezet werd. Die mocht overigens pas het huis in nadat de Sint het land verlaten had. En die regel houd ik nog steeds aan. Van de Sint kregen we altijd een adventskalender in onze schoen. Zo’n ding met van die vieze chocolaatjes. Hoe vies die chocolade ook was, ik vond het fantastisch om elke dag een nieuw vakje open te mogen maken. Nog steeds kop ik elk jaar een adventskalender voor mezelf, als klein lichtpuntje in de donkere, koude, stressvolle dagen voor kerst.

Gewoon Hanne Adventskalender

Maar dit jaar bleef het niet bij de adventskalender. Ik wilde eens groot uitpakken en besloot een Gewoon Hanne Adventskalender te maken. Elke dag van 1 tot en met 24 december vind je een nieuwe, kerstige blogpost op mijn site. Van alcoholvrije gl├╝hwein tot een spectaculair vegan nagerecht, alles komt voorbij. En, op de maandagen heb ik een extra cadeautje voor jullie, elke maandag komt er namelijk een winactie online in samenwerking met enkele mooie merken waar ik dit jaar fan van ben geworden.

Wil je niks missen van de Gewoon Hanne Adventskalender? Volg me dan op Instagram, daar plaats ik elke dag een update met het recept van die dag. Heb jij een van de recepten uit de adventskalender gemaakt, laat het me dan weten en deel jouw creatie op Instagram met #gewoonhanneadventskalender en tag mij @gewoonhanne.nl in jouw foto.

Gewoon Hanne Adventskalender

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply