Overige

Het Grote Gewoon Hanne Vakantie Doe Boek

Woehoeee de vakantie is begonnen! Waarschijnlijk wordt zomer 2020 anders dan je verwacht of gehoopt had, maar laten we er met z’n allen toch iets leuks van maken. Om je daar een handje bij te helpen, heb ik het Grote Gewoon Hanne Vakantie Doe Boek gemaakt. Een doe boek met alles wat ik leuk vind: food, DIY en stedentripjes in Nederland. Alles om te voorkomen dat jij je deze zomer gaat vervelen. 

Het Grote Gewoon Hanne Vakantie Doe Boek

Misschien ken je ze nog wel van vroeger, die vakantie doe boeken. Ze stonden vol kleurplaten, woordzoekers, spelletjes en opdrachten. Ik kan me zo voorstellen dat je inmiddels te oud bent voor die doe boeken, maar het idee van een vakantie doe boek is eigenlijk heel leuk. Gewoon wat extra inspiratie om je te vermaken in de zomervakantie. Daarom heb ik mijn eigen vakantie doe boek gemaakt: Het Grote Gewoon Hanne Vakantie Doe Boek. Ik verzamelde mijn favoriete zomerse recepten, de leukste DIY’s en ik vroeg een hoop mede-bloggers en -instagrammers om tips te delen voor een leuk dagje uit in hun stad. Dat resulteerde in meer dan 60 pagina’s zomer plezier.

vakantie doe boek

Gratis download

Ik kan er nog uren over door kletsen, maar je moet het eigenlijk gewoon zelf bekijken. Via de onderstaande link kun je het vakantie doe boek als PDF downloaden. Wat dat kost? Helemaal niks! Ik hoop gewoon dat ik op deze manier een kleine bijdrage kan leveren aan een leuke zomer, die misschien net iets anders liep dan je hoopte.

Maar mocht je nou denken ‘ah super leuk, ik wil je supporten’, dan vind ik dat heel lief en dan mag je iets overmaken via de volgende Tikkie. Maar je kunt me ook supporten door jouw creaties te delen op Instagram met #ghvakantiedoeboek, vergeet niet mij te taggen, @gewoonhanne.nl. Ik deel al jullie creaties in mijn stories. PS. over een weekje heb ik nog een leuke winactie voor iedereen die zijn of haar creaties of lees momentjes gedeeld heeft met #ghvakantiedoeboek.

Download: Gewoon Hanne Vakantie Doe Boek

vakantie doe boek

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply