Gewoon zelf doen (DIY)

Gehaakt olifantje – gratis patroon

Ahhhh dit is toch te schattig voor woorden! Een gehaakt olifantje aan een houten ring. Super leuk om cadeau te doen aan een zwangere vriendin of pasgeboren kindje. Het is een gemakkelijk haakpatroon, dus ook geschikt voor beginnende haaksters.

Gratis haakpatroon

Het haakpatroon voor dit olifantje kun je gratis bekijken op de site van Dutch Little Dots. Het patroon is gemakkelijk te volgen en binnen een avondje heb je een leuk zelfgemaakt cadeautje. Ik gebruikte voor dit patroon de volgende materialen:

Garen: Drops Paris
Houten Ring: Zeeman

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Sushy
  maart 5, 2022 at 9:06 pm

  Leuk olifantje! Ik heb laatst jouw vloerkleedje gehaakt. Je kan hem hier zien: https://sushyhaakt.blogspot.com/2022/03/vloerkleedje.html

  • Reply
   Hanne
   april 17, 2022 at 9:44 am

   Wat leuk zeg! Ik heb hem net bekeken, wat een gezellige, zomerse kleurtjes!

  Leave a Reply